Torta rendelés

Nincs kedve sütni? Szeretne valami igazán különlegeset vagy egyszerűt, klasszikusat? Netán keresi az igazi esküvői tortát a nagy napra, vagy azt a olyan tortát, ami minden tekintetben tökéletesen egészíti ki az ünnepi menüt?

Nálunk biztosan megtalálja a kedvére való ízt, formát, díszítést, méretet! Akárcsak az ízek tekintetébe, úgy a formákban, figurákban sem ismerünk lehetetlent. Kínálatunkban megtalálja az előzetes rendelés nélkül is két óra alatt elkészülő tortát, csakúgy, mint a klasszikus ízűeket!

Válogasson kedvére közel 21 féle tortánk és több mint nyolcvan féle süteményünk közül, de ha épp sós süteményekre vágyik, azokból is többféle áll a sós ízek kedvelőinek rendelkezésére.

Vállalási határidők

Figurás torta: 3-4 nap

Hagyományos, szögletes torta: 1-2 nap

Normál, hagyományos torta, ostyás torta: 1-2 nap

A normál hagyományos torta kár 30 perc-2 óra alatt készül el, átvétele ebben az esetben csak személyesen lehetséges. Egyedi rendelését telefonon (06 30 479 9113), vagy e-mailben tudja leadni ITT.

Az elkészült torták kiszállítására a reggeli órákban kerül sor!

Rendeljen tőlünk tortát esküvőre, rendezvényre, születésnapra, vasárnapi ebédhez és nem fog csalódni! Amennyiben egyedi ötlete van, úgy előzetes egyeztetést követően annak elkészítését is örömmel vállaljuk!